Nopea dieetti ja laihdutus

Nopea dieetti – painonpudotus & nopeat dieetit esittelyssä

Kuten uskoa saattaa, erilaisia nopeita dieettejä on olemassa useita kymmeniä jollei jopa satoja erilaisia. On dieettejä, jotka toimivat – ja sellaisia, jotka eivät varmasti toimi. Uusia laihdutuskuurejakin ilmestyy koko ajan, joten laihduttajan tehtäväksi jää sopivan kuurin valinta. Mistä keskiverto laihduttaja sitten tietää, mitkä dieeteistä ovat oikeasti nopeita ja mitkä kokeilemisen arvoisia? Me otimme selvää muutamasta eri vaihtoehdosta, ja tässä ne nyt ovat.

Tässä artikkelissamme kerromme sinulle useita erilaisia nopeita dieettejä, joilla saat painopudotukseen vauhtia. Lue artikkeli loppuun asti, sillä lopussa annamme vinkit oikeanlaiseen laihdutukseen.

Osta dieettivalmisteet netistä

VerkkokauppaOstoksille

Lisäravinteet, urheiluvaatteet ja varusteet Fitnesstukun laajasta valikoimasta.
Siirry verkkokauppaan

Suomalainen hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa.
Siirry verkkokauppaan

Apteekkituotteet ja uutuudet kauneuteen ja hyvään oloon. Edullisesti.
Siirry verkkokauppaan

Vesidieetti

Yhden päivän pikainen juoma- tai vesidieetti on alunperin Hollywoodista lähtöisin. Lisäksi kyseinen painonpudotuksen menetelmä esitellään Toivo Rautavaaran tunnetussa laihdutuskirjassa. Periaatteessa kyse on lähes paastosta. Tässä uusin versio pikadieetistä.

 • Juo 2-3 desiä greippi- tai appelsiinituoremehia ja kupillinen kahvia / paastoteetä.
 • Juo aamupäivän aikana noin 2-3 desiä Biotta Digest tai Wellness-mehua.
 • Päivällä syö lounaaksi noin 4 desiä kasvislientä ja yksi kuppi paastoteetä.
 • Iltapäivän aikana jälleen 2-3 deisä Biotta Digest tai Wellness-mehua.
 • Päivälliseksi kasvislientä ja paastoteetä niin paljon kuin haluat.
 • Illalla voit nauttia vielä pienen kupin kahvia.

Ananasdieetti

Ananasdieetti on Inga ja Sten Hegelerin keksimä dieetti, jossa kahtena päivänä viikossa syödään vain ja ainoastaan ananasta. Ananas poistaa tehokkaasti nesteitä, joten tämän nopeaan painonpudotukseen suunnitellun dieetin pitäisi näkyä nopeasti myös ulospäin.

Ananasdieetissä syöt siis kahtena päivänä viikosta pelkkää ananasta ja muina päivinä lähinnä lihaa, kalaa ja kananmunia. Vältä leipää ja sokeria, sekä nopeita hiilihydraatteja sisältäviä pastoja, riisejä yms. Tätä kuuria tulisi noudattaa noin 3-4 viikkoa.

Lentoemäntädieetti

Lentoemäntädieetti on todellinen pikapainonpudotus. Se on erittäin toimiva lyhyen aikavälin painonpudotukseen ja nesteiden poistamiseen. Dieetin teho perustuu nimenomaan nesteiden poistumiseen ja elimistön puhdistumiseen. Katso artikkelimme aiheesta: Lentoemäntädieetti.

Nutrilett-dieetti

Nutrilett-dieetti on hyvä parinkymmenen päivän laihdutuskuuri, jolla paino tippuu nopeasti ja suhteellisen helposti. Nutrilett-dieetti ei sovellu kuitenkaan pitkäaikaiseen laihdutukseen, sillä sen tarkoituksena ei ole muuttaa elämäntapoja alusta asti. Nutrilettia voit käyttää noin kahden tai kolmen viikon mittaiseen pikadieettiin. Nutrilett-paketteja syömällä saat päivässä noin 800 kilokaloria päivässä. Katso myös Easy Diet ACKD.

Nopea dieetti yksinkertaisesti

Kuten alussa lupasimme, käytämme artikkelimme lopun hyvän ja nopean painonpudotuksen kuvailemiseen. Yksinkertainen ja todella nopea tapa pudottaa painoa on tiputtaa kaikki puoleen. Siis pudotat kaikkien huonoja kaloreita sisältävien ruoka-aineiden määrän noin puoleen. Alla tarkemmat ohjeet.

 1. Syö kasviksia vähintään yhtä paljon kuin ennenkin. Ne pitävät nälän poissa ja antavat hyviä ravinteita, mutta sisältävät vähän kaloreita.
 2. Jätä kuitenkin salaatinkastike joko kokonaan pois – tai vähennä sen käyttöä ainakin puoleen.
 3. Sama koskee hedelmiä, joita ei kuitenkaan runsaan sokerin takia kannata syödä päivässä kuin noin 2-4 kappaletta.
 4. Puolita riisin, pastan, perunoiden ja leivän määrä. Jos olet syönyt aikaisemmin erittäin runsaasti kyseisiä tuotteita, voit vähentää käyttösi jopa kolmasosaan tai neljäsosaan aikaisemmasta. Tilalle voit valita vähäkalorisia vihanneksia.
 5. Siirry vähärasvaisiin tuotteisiin: Ota rasvatonta maitoa, vaihda lihat kevyempiin, lopeta makkaran syönti, vaihda muut leivonnaiset pullaan yms. Esimerkiksi aikaisemman munkin vaihtaminen pullaan tai jopa puolikkaaseen kahvipullaan, vähentää syömiesi kaloreiden määrää merkittävästi.
 6. Syö vähintään 5-7 kertaa päivässä. Näin aineenvaihduntasi pysyy koko ajan valppaana ja nälkä ei pääse yllättämään. Pitkät tauot altistavat makeanhimolle ja vaikeuttavat ruoansulatuksesi tehtävää.

Kun vielä muistat, että ruokailun kuuluu olla nautinto, niin olet päässyt jo pitkälle. Syö siis riittävän hitaasti, niin että ymmärrät syöväsi. Älä siis esimerkiksi katso televisiota tai lue lehtia samalla kun syöt. Pureskele rauhallisesti ja kunnolla. Katso myös nopea laihdutus.