Parhaat tuoksut miehille

Parhaat tuoksut miehille – näillä saat naisten huomion

Lienee kaikille selvää, että suihkussa kuuluu käydä ja hieltä ei saa haista, jos ollaan lähdössä ulos ja tarkoituksena olisi löytää seuraa tai muuten viihtyä vastakkaisen sukupuolen (tai ihan vaan omien kavereidenkin) seurassa. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä mitkä tuoksut sopivat miehelle ja mistä miesten tuoksuista naiset pitävät. Tässä artikkelissa yritämme auttaa miehiä valitsemaan itselleen sopivat parhaat tuoksut.

Tuoksun valintaan liittyy kaksi perussääntöä: 1) tuoksu ei saa olla liian ylitsevuotavan vahva. Se on tuoksu. Ei koko kaupungin täyttävä haju. Sekä 2) tuoksun tulee olla silti selkeästi havaittavissa ja selvästi kohdistettavissa sinuun. Ei siis jossain leijaileva haju, vaan selkeä hyvä tuoksu, joka voidaan paikantaa.

Prada Luna Rossa Black

Erittäin hienostunut tuoksu, jossa on kuitenkin riittävästi ytyä. Lievää itämaista vaikutusta havaittavissa. Sisältää muun muassa bergamottia, myskiä ja puisia nuotteja. Tuoksun inspiraationa ovat toimineet legendaariset miesnäyttelijät vanhoista kulttileffoista. Kokonaisuus on maskuliininen.

Blue de Chanel

Tuoksu on omistettu vapauden tunteelle: syvä, rajaton ja loputon. Tässäkin tuoksussa on hieman itämaisia aromeja aina jalopuusta samettiseen ambraan. Lisäksi sitrusta, muskottia, inkivääriä, patsulia, minttua, labdanumia ja rosepippuria sekä muutamia muita aromeja. Saatavilla myös After Shave Lotion.

Ralph Lauren Polo Ultra Blue EdT

Jos yllä mainitut ovat olleet itämaisia ja syvempiä, on Polo Ultra Blue ihanan raikas ja sitruksine fougere-tuoksu. Perinteisesti fougere-tuoksuissa ylänuotit ovat makeita, lievästi laventelisia. Näiden alta paljastuu puisemmat ja kevyemmän makeat nuotit, joskus kaadetun heinän tuoksulla. Tämä Ralph Lauren sopii urheilulliselle miehelle, jonka tyyli on raikas.

Paco Rabanne One Million EdT

Väitteiden mukaan yksi markkinoiden seksikkäimmistä miesten tuoksuista. Vaikka tavallisesti kulta ei osinkoja maksa, voidaan tämän kultaharkon muotoisen sijoituksen olettaa täyttävän sijoittajiensa odotukset. Ylä- eli latvatuoksun pääosassa ovat piparminttu, greippi ja verimandariini. Sydäntuoksussa kohtaavat ruusu, myski ja kaneli. Vastaavasti pohjatuoksu on yhdistelmä tonkapapua ja vaaleaa nahkaa. Kokonaisuus tihkuu seksiä!

Dior Sauvage Eau de Toilette

Suhteellisen suosittu valinta, mutta toimii yhä! (Ei tätäkään ihan jokaisella yökerhon miehellä vastaan tule.) Kokonaisuudessaan aromaattinen ja maskuliininen tuoksu, jossa pippurisen bergamontin latvanuotit kääntyvät kohti abraista puuta. Lopputulos on lämmin, seksikäs, romanttinen ja hieman pippurinen kokonaisuus, joka sopii monelle miehelle.

Osta itselle tai anna lahjaksi

Nämä 5 tuoksua ovat tällä hetkellä ne, joita me suosittelemme sekä lahjaksi että ostamaan itselle, jos sinkkuna vielä pyörit markkinoilla. Sekä miehet että naiset pitävät näistä tuoksuista – niin aviomiehellä illallisella kuin sinkulla yökerhossa. Mielestämme nämä 5 ovat markkinoiden parhaat miesten tuoksut tällä hetkelle.